zaterdag 22 november 2008

Kate Ryan AND Bill Gates




Vrijdag 21 november. Grote highliner hier in Göteborg: Kate Ryan in club Park Lane!, opgemerkt door enkele Spanjaarden die het lazen op de website. De minimumleeftijd voor dit gebeuren was 22 dus was vroeg komen de boodschap. Na een préfeestje voor de verjaardag van Johannes konden we uiteindelijk binnengeraken om het Belgisch idool te gaan bewonderen.

In het begin was het gewoon een kwalitatief clubfeestje gelijk een ander maar rond 2u werd plots het podium ontruimd en stonden ik, wat Spanjaarden en Evelien (België) op de eerste rij klaar voor het begin van Kate Ryan.
Meermaals heb ik “Alles geven Katrien!” of “Komaan België!” gescandeerd en ze had het gehoord jawel. Leo kreeg meermaals een handje toegereikt waar de Zweden letterlijk zot van werden : ). Bovendien vermeldde ze ook zo maar even in het midden van haar concert: “ Oh, There are people from Belgium here !” Zalig om dat zo te horen voor een compleet volle club :) .

Na haar playlist: Ella elle l’a, I Surrender, Libertine, Voyage voyage, Your eyes, Desenchantee, Ella elle l’a. (ik weet deze playlist omdat ik haar spiekbriefje heb meegenomen dat op de grond was geplakt ) was het over en ging ze backstage. We, ik en Evelien, probeerden al gauw een bezoek te brengen aan de backstage maar dat was buiten de norse bodyguard gerekend.

Niet getreurd want er stond meteen nieuwe grote sensatie op het programma. Bill Gates, ja u leest het goed BILL GATES, werd opgemerkt in de club. Vanop enige afstand (5m) massa’s foto’s proberen trekken van een van de rijkste mannen op aarde omringd door heel wat vrouwen. Hij was hier in Göteborg omwille van de trouw van zijn vriend Charles Simonyi. Charles Simonyi is de oprichter van de office applicaties Word en Excell die nu zijn eigen bedrijf heeft los van Microsoft. Hij is echter nog altijd stinkend rijk en ligt nu in de haven met zijn gigantisch grote jacht “Skat” genaamd. Na 15 jaar huwelijk met Martha Steward trouwt hij vandaag op 22 november met een Zweedse millionairesdochter Lisa Persdotter (28 jaar).
Bewijsmateriaal: http://www.kjendis.no/2008/11/22/555113.html

Uiteraard zijn we onze Kate niet vergeten en probeerden we terug backstage te geraken deze keer langs de andere kant met een andere bodyguard. We vertelden hem dat we uit België komen, haar lichtjes kennen en of we een foto mochten nemen. Hij ging akkoord en benadrukte dat we de camera klaar moesten hebben staan om dan onmiddellijk terug te vertrekken. Dat was echter buiten de Kate crew gerekend die ons bij het binnenkomen van de backstage onmiddellijk aansprak met “Zijde gulle van de Vlaanders of wa?”. We hebben er in totaal zo’n 15 minuten gezeten denk ik. Wat uitleggen wat we hier doen in Gothenburg, wat zij zoal uitspookt voort moment en wat algemene zaken. Een fijn gesprek zonder te hoeven na te denken wat te vertellen. (Wat bij de meet en greet met A brand in het verleden wel anders was). Het was vooral haar manager die ons hartelijk ontvangde met een foto, een pintje, haar nieuwste album “Free” en op het einde ook nog een hartelijke kus.
Daarna zijn ze terug naar hun hotel Park Lane vertrokken waarop ze vandaag vertrokken zijn richting Stockholm voor 2 dagen, daarna staat 10 dagen Engeland op het programma. Kate Ryan is op dit moment vooral hot in Polen, Zweden en Spanje.

Nagenietend van dit gebeuren werd er nog een laatste glimp opgevangen van den Bill die op zijn beurt ook vertrok in massa’s fancy cars en al evenveel security. Zijn tafel had op het einde ook meer weg van een glasbak dan van ‘enkele’ drankjes.

Wat een avond, wat een avond….

1 opmerking:

barbara zei

Manman! moesten er geen foto's bijgestaan hebben, ik zou denken dat ge een ongelooofelijke fantasie had als ge teveel gedronken had... jezus christus, hoe fantastisch lijkt het mij daar.
en zeggen da voor mij de examentijd is aangebroken :( Heb er al 2 achter de rug zelfs, gedaan met de fun.
Amuseer u daar nog zoveel mogelijk nu ge kunt he ! Baay, Barbie x